Het gezellige wijkschooltje in Veerle-Heide, 't Schanske, viert dit schooljaar haar 75ste verjaardag. Dit wil de school en het oudercomité niet onopgemerkt laten voorbijgaan.

Tal van inwoners hebben mooie herinneringen aan hun periode op school in't Schanske. Voor een gehucht als Veerle-Heide betekent een school de ontmoetingsplaats voor de inwoners. De vele mooie herinneringen die vasthangen aan't Schanske willen we op vrijdag 6 februari terug bovenhalen. Naast de jaarlijkse Haa-tocht , een wandeling voor jong en oud doorheen de bossen van Veerle-Heide, is er ruimte voor nakeuvelen en herinneringen bovenhalen bij oude foto's in zaal 't Buurthuis. School en oudercomité hopen heel veel oud-leerlingen en oud-leerkrachten te kunnen begroeten op deze viering. We hebben geprobeerd om de eerste lichting van't Schanske persoonlijk uit te nodigen. We hopen ook hen te kunnen verwelkomen op onze 75ste verjaardag.

De festiviteiten vangen aan om 17.30u. met een ontmoeting tussen de (oud-)leerkrachten en de eerste lichting leerlingen van't Schanske. Vanaf 18.00u. kan er gewandeld worden en kan het verzamelde fotomateriaal bekeken worden in zaal't Buurthuis.

Iedereen is van harte welkom om deze verjaardag bij te wonen.